Logo
Objednávky po telefonu
Po - Pá | 9:00 - 15:00 |
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti REPULSE s.r.o., se sídlem Pouchovská 179/3, Hradec Králové 50341 IČ:04161203, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové - Spisová značka: C 35336 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ukončení prodeje odpuzovače netopýrů DERAMAX BAT
Ukončení prodeje odpuzovače netopýrů DERAMAX BAT
Výrobce DERAMAX ukončil výrobu a prodej přístroje DERAMAX BAT proti netopýrům. Co jiného na netopýry použít? číst celé
Odpuzovače DERAMAX
Odpuzovače DERAMAX
Nové odpuzovače DERAMAX od 1.10.2019 • stupeň krytí IP64 u všech přístrojů (není nutno chránit před deštěm a sněhem), • rozšířen úhel záběru, • měř... číst celé
Nejvýkonnější venkovní odpuzovač - JIŽ V PRODEJI
Nejvýkonnější venkovní odpuzovač - JIŽ V PRODEJI
Od 22.10.2019 je v nabídce novinka na poli venkovních odpuzovačů. Už nemusíte kupovat přístroj na kuny a další na kočky a další na ptáky nebo netopýry číst celé
Kuna ve střešní vatě
Kuna ve střešní vatě
Pokud vaši střechu navštívila kuna podívejte se co hrozí. číst celé

KDE NÁS NAJDETE

OSOBNÍ ODBĚRY DO ODVOLÁNÍ ZRUŠENY!!!

REPULSE s.r.o.

Veverkova 1343/1, Hradec Králové

Trasa do výdejního místa - MAPA

VÝDEJNÍ DOBA
pondělí9:00 - 15:00 
úterý9:00 - 15:00 
středa9:00 - 15:00
čtvrtek 9:00 - 15:00
  
O FIRMĚ

REPULSE s.r.o. 

IČO: 04161203

DIČ: CZ04161203

Spisová značka: C 35336

Jsme plátci DPH

www.repulse.cz

www.uhliky-do-naradi.cz 

KONTAKTY
Logo
Objednávky po telefonu
INFOLINKA
INFOLINKA
Po - Pá | 9:00 - 15:00 |
REPULSE s.r.o. | www.pachove-ohradniky.eu | 2015-2020 © Hradec Králové
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.